Over WorkMeter

Over WorkMeter

Over WorkMeter

WorkMeter, opgericht in 2008 door Joan Pons, beschikt over een team van 15 zeer ervaren professionals, voornamelijk afkomstig uit de SaaS sector en een groep strategische partners afkomstig uit de IT en HR-sector.

Vanaf de oprichting is het aantal gebruikers en klanten van workMeter in Spanje fors gegroeid en is de onderneming met een eigen kantorennetwerk en partners actief in de Verenigde Staten, Nederland, Italië en Noorwegen.

WorkMeter wordt ingezet en gebruikt door honderden bedrijven, organisaties, overheidsinstellingen en gebruikers.

Onze missie

Organisaties zien in toenemende mate het belang van hun eigen sociale verantwoordelijkheid en onderkennen de noodzaak om zich aan te passen aan veranderingen en nieuwe initiatieven in de werkomgeving, echter zonder aan productiviteit in te boeten.

Het verantwoord invoeren van Telewerken, flexibele werktijden, een juiste werk-privé verhouding, de verwachte bijdrage van de werknemer aan het bedrijfsresultaat, het gebruik van sociale netwerken en het vasthouden van talent zijn enkele van de vraagstukken die het management van een onderneming moet oplossen om te komen tot een uitgebalanceerde inzet van medewerkers en het behoud van optimale productiviteit.

Succesvol als onderneming kunnen profiteren van de ideeën over het Nieuwe Werken vraagt niet alleen om verandering van managementaanpak, maar ook om betrokkenheid van de medewerker binnen de organisatie, een medewerker die zich bewust is van zijn directe bijdrage aan de resultaten van de onderneming.

Workmeter heeft als missie om bedrijven en organisaties te helpen bij het verbeteren van de bedrijfscultuur en te ondersteunen bij de invoering van nieuwe technologieën waarmee adequaat personeelsmanagement van Het Nieuwe Werken ondersteund wordt.

Onze visie

Beoordelings gesprek voeren? WorkMeter Meet de Productiviteit en Motivatie van werknemers

 

 

 

Gratis proefversie

WorkMeter in 1 minuut
Play-video