U heeft toegang tot het complete WorkMeter training en certificatie programma. U leert in korte tijd hoe onze productiviteit ssoftware geïmplementeerd wordt!

WorkMeter groeit snel en zoekt daarom in de hele wereld partners en medewerkers die geloven in het innoverende concept van WorkMeter, een concept waarmee transparante metingen ter ondersteuning van een modern productiviteitsmanagement mogelijk wordt. Wij willen de voordelen en winsten van deze nieuwe Cloud Service graag delen en hebben daarvoor een uitgekiend Partner Programma ontworpen.

We nodigen u uit om mee te bouwen aan onze onderneming en uw inkomsten te verhogen door het opnemen van de WorkMeter oplossing in uw productportfolio. U verhoogt uw eigen groeikansen én U biedt uw klanten en contacten een innoverende oplossing.

Maak vandaag nog deel uit van het WorkMeter Partner netwerk en profiteer van de voordelen:

  • Het kunnen aanbieden van Productiviteitssoftware waarmee de activiteit en productiviteit van werknemers kan worden gemeten.

  • Medewerkers van uw klanten krijgen een instrument in handen waarmee zij hun eigen tijd veel beter en zelfstandiger kunnen managen.

  • U wordt optimaal ondersteund door de support afdeling van WorkMeter ondersteuning van WorkMeter

  • U biedt een eerste klas SaaS-based oplossing.

  • U biedt uw klanten een instrument waarmee de resultaten van veranderingstrajecten daadwerkelijk gemeten kunnen worden.

Als partner levert u een bijdrage aan het succes van WorkMeter!

Sluit u nu aan bij het Partners Programma van WorkMeter!

Bent u een integratie consultant voor Personeelszaken/ Bedrijfsorganisatie of een bedrijfsadministratie, kijk dan naar ons Gold Partner programma.

Als u binen een bedrijf werkt of onafhankelijk ondernemer bent die als aanbieder kan optreden, kijk dan naar ons Silver Partner programma.

 

 

 

Gratis proefversie

WorkMeter in 1 minuut
Play-video